Mivel foglalkozunk?

Cégünk magánszemélyeknek, önkormányzatoknak, mikró és kisvállalkozásoknak nyújt segítséget informatikai eszközök beszerzésében, szervizelésében, karbantartásában, kellékanyag beszerzésben. Fő tevékenységünk informatikai eszközök, számítógépek, laptopok, szerverek, nyomtatók, multifunkciós eszközök, kellékanyagok értékesítése, szoftveres és hardveres szervizelése. Ezen kívül használt számítógépeket, laptopokat és informatikai eszközöket is értékesítünk, melyeket be is üzemelünk. Foglalkozunk még weboldal készítéssel, strukturált hálózat kiépítéssel, szerver konfigurációval, testreszabással.
Átalánydíjas karbantartás önkormányzatoknak, mikró és kisvállalkozásoknak.

Üzletünk és szervizünk Pápán a Korona u. 49. szám alatt található. Szoros kapcsolatban állunk a hazai piac legnagyobb informatikai eszköz és alkatrész beszállítóival, így a felmerülő igényekre gyorsan, magas színvonalon és jó áron tudunk megoldást kínálni.

 

Eredményeink

Ügyfeleink között egyaránt megtalálhatóak magánszemélyek, állami szervezetek, vállalatok, könyvelők, ügyvédek, orvosok, építőipari kivitelezők, egyéni vállalkozók. Ügyfeleink 90 százaléka idővel visszatér hozzánk.

Az általunk forgalomba hozott új számítógépek, laptopok és informatikai eszközök garanciális ügyintézését, alkatrész ellátását, szakszerű karbantartását tudjuk biztosítani a teljes életciklus alatt.

 

Miért válasszon minket?

  • Garanciát vállalunk az elvégzett munkáinkra.
  • Számítógépes problémáinak a 99%-ra találunk megoldást.
  • Nincsenek rejtett költségeink, szolgáltatási árlista itt elérhető.
  • Javítás előtt árajánlatot adunk E-mail vagy telefon útján.
  • Működő, leinformálható cég vagyunk, 1998 az alapítás éve.
  • Nálunk Ön a legfontosabb.
  • Szükség esetén házhoz is megyünk. Vannak olyan problémák, amit csak Önnél lehet megjavítani. Ezek leginkább internet és hálózati problémák.
  • Távolról is tudunk segíteni Önnek, bővebben itt tájékozódhat erről.
  • Többféle számítástechnikával kapcsolatos kérdésével fordulhat hozzánk. Fő tevékenységünk a laptopok és az asztali számítógépek hardveres és szoftveres szervizelése. Ezen kívül rendszergazdai szolgáltatásokat is vállalunk. Továbbá foglalkozunk adatmentéssel és hálózati hibaelhárítással is. Ha új laptopra, számítógépre, nyomtatóra vagy bármilyen informatikai eszközre lenne szüksége, akkor azokat is be tudjuk szerezni, és kérés esetén telepítjük. Tanácsokat is adunk, hogy a kínálatból Önnek mit érdemes választania.

 

 

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

 

NMHHtorles.png

https://nmhh.hu/veglegestorles