Windows / Linux / macOS telepítés

Laptop vagy PC

Windows / Linux / macOS  rendszer szakszerű telepítése és naprakészre frissítése. A megfelelő hardvereszköz-illesztőprogramok telepítése. Felhasználói programok telepítése és beállítása. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának ellenőrzése.

8 000 Ft

Bevizsgálási idő: 1 - 3 munkanap
Javítási idő : 1 - 3 munkanap


Windows / Linux / macOS telepítés + adatmentés

Laptop vagy PC

Az ügyfél által meghatározott adat(ok) lementése. Windows / Linux / macOS rendszer szakszerű telepítése és naprakészre frissítése. A megfelelő hardvereszköz-illesztőprogramok telepítése. Felhasználói programok telepítése és beállítása. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának ellenőrzése. Az összes adat visszamásolása a számítógépre.

13 000 Ft

Bevizsgálási idő: 1 - 3 munkanap
Javítási idő: 3 - 5 munkanap


Windows / Linux / macOS telepítés + adatmentés + felhasználói beállítások

Laptop vagy PC

Az ügyfél által meghatározott adat(ok) lementése. Windows rendszer szakszerű telepítése és naprakészre frissítése. A megfelelő hardvereszköz-illesztőprogramok telepítése. Felhasználói programok telepítése és beállítása. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának ellenőrzése. Az összes adat visszamásolása a számítógépre. A felhasználói beállítások visszaállítása (levelezés, kedvencek, ikonok, mappa- és fájllista visszaállítása, egyedi programok telepítése / visszaállítása).

15 000 Ft

Bevizsgálási idő: 1 - 3 munkanap
Javítási idő: 3 - 5 munkanap


Laptop vagy PC karbantartás felújítás

Feleslegesen elinduló programok kiiktatása, víruskeresés, böngészők kitakarítása, nem használt és kártékony programok eltávolítása, programok frissítése, Windows frissítése, víruskereső frissítése / cseréje. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának ellenőrzése.

8 000 Ft

Bevizsgálási idő: 1 - 3 munkanap
Javítási idő: 1 - 5 munkanap


Laptop tisztítás: folyadékmentesítés (ráömlő folyadéktól) portalanítás

Laptop azonnali szétszerelése, károk felmérése, teljes körű tisztítás. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának ellenőrzése.

10 000 Ft

Bevizsgálási idő: 1 munkanap
Javítási idő: 1 - 15 munkanap


Hibátlan rendszerrel üzemelő laptop vagy PC HDD cseréje SSD-re rendszerklónozással

8 000 Ft

+ az ön által választott SSD ára


Távsegítség Díja:

Kisebb beállítási problémák esetén nem kell behoznia számítógépét / laptopját szervizünkbe. Interneten keresztül bejelentkezünk eszközére és távolról tudunk segíteni. Részletes leírást a működéséről itt talál.

3 000 Ft / 30 perc

Javítási idő: 1 - 3 munkanap, előzetes időpont egyeztetéssel.


 

 

Feláras szolgáltatások:


Sürgősségi díj

Félreteszünk minden folyamatban lévő javítást és 60 percen belül elkezdjük az Ön számítógépe / laptopja bevizsgálását és javítását.

+ 5 000 Ft


Laptop vagy PC bevizsgálási díj

A bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell kifizetnie, ha leadta hozzánk az eszközét, mi bevizsgáltuk, ajánlatot tettünk a laptop / számítógép javítására, de Ön elutasította a javítást.  Ha kéri a kiajánlott javítást, akkor nem kell bevizsgálási díjat fizetnie. Illetve, ha nem javítható az eszköze, akkor sem kell bevizsgálási díjat fizetnie.

+ 5 000 Ft