Windows / Linux / macOS telepítés

Laptop vagy PC

Windows / Linux / macOS  rendszer szakszerű telepítése és naprakészre frissítése. A megfelelő hardvereszköz-illesztőprogramok telepítése. Felhasználói programok telepítése és beállítása. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának ellenőrzése.

15 000 Ft

Bevizsgálási idő: 1 - 3 munkanap
Javítási idő : 1 - 5 munkanap


Windows / Linux / macOS telepítés + adatmentés

Laptop vagy PC

Az ügyfél által meghatározott adat(ok) lementése. Windows / Linux / macOS rendszer szakszerű telepítése és naprakészre frissítése. A megfelelő hardvereszköz-illesztőprogramok telepítése. Felhasználói programok telepítése és beállítása. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának ellenőrzése. Az összes adat visszamásolása a számítógépre.

20 000 Ft

Bevizsgálási idő: 1 - 3 munkanap
Javítási idő: 3 - 10 munkanap


Windows / Linux / macOS telepítés + adatmentés + felhasználói beállítások + meghajtóprogramok + frissítések

Laptop vagy PC

Az ügyfél által meghatározott adat(ok) lementése. Windows rendszer szakszerű telepítése és naprakészre frissítése. A megfelelő hardvereszköz-illesztőprogramok telepítése. Felhasználói programok telepítése és beállítása. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának ellenőrzése. Az összes adat visszamásolása a számítógépre. A felhasználói beállítások visszaállítása (levelezés, kedvencek, ikonok, mappa- és fájllista visszaállítása, egyedi programok telepítése / visszaállítása).

25 000 Ft

Bevizsgálási idő: 1 - 3 munkanap
Javítási idő: 3 - 10 munkanap


Laptop vagy PC karbantartás felújítás

Feleslegesen elinduló programok kiiktatása, víruskeresés, böngészők kitakarítása, nem használt és kártékony programok eltávolítása, programok frissítése, Windows frissítése, víruskereső frissítése / cseréje. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának ellenőrzése.

15 000 Ft

Bevizsgálási idő: 1 - 3 munkanap
Javítási idő: 1 - 5 munkanap


Laptop tisztítás: folyadékmentesítés (ráömlő folyadéktól) portalanítás

Laptop azonnali szétszerelése, károk felmérése, teljes körű tisztítás. Belső hőmérsékletek, adattároló állapotának és az akkumulátor állapotának ellenőrzése.

15 000 Ft + sérült elemek alkatrészek ára + szerelési költség

Bevizsgálási idő: 1 munkanap
Javítási idő: 1 - 15 munkanap

 

PC, laptop tisztítás: portalanítás

A számítógép ház szétszerelése, portalanítás, hibás alkatrészek szűrése (zörgő, kopott hűtőventillátor). A külső burkolatok és a laptop munkafelületek (kijelző,billentyűzet, touchpad) mechanikai és vegyszeres tisztítása.

6 000 - 10 000 Ft (a szét- és összeszerelés bonyolultságától függően)

Bevizsgálási idő: 1 munkanap
Javítási idő: 1 - 3 munkanap


Hibátlan rendszerrel üzemelő laptop vagy PC HDD cseréje SSD-re rendszerklónozással

15 000 Ft

+ az ön által választott SSD ára


Távsegítség Díja:

Kisebb beállítási problémák esetén nem kell behoznia számítógépét / laptopját szervizünkbe. Interneten keresztül bejelentkezünk eszközére és távolról tudunk segíteni. Részletes leírást a működéséről itt talál.

5 000 Ft / alkalom, és minden megkezdett 15 perc

Javítási idő: 1 - 3 munkanap, előzetes időpont egyeztetéssel.


Kiszállás a helyszínre - Pápa közigazgatási határán belül:

A helyszínre céges gépkocsival érkezünk. A hiba forrását feltárjuk, ha szükséges a hibás eszközt műhelybe szállítjuk. (Helyszíni javítást - ha ez lehetséges -, plussz munkadíj terheli.)

5 000 Ft / alkalom

Kiszállás a helyszínre - (50 km-ig):

A helyszínre céges gépkocsival érkezünk. A hiba forrását feltárjuk, a hibás eszközt műhelybe szállítjuk. (Helyszíni javítást - ha ez lehetséges -, plussz munkadíj terheli.)

8000 Ft / alkalom

Kiszállás a helyszínre - (50 km felett 100 km távolságig):

A helyszínre céges gépkocsival érkezünk. A hiba forrását feltárjuk, a hibás eszközt műhelybe szállítjuk. (Helyszíni javítást - ha ez lehetséges -, plussz munkadíj terheli.)

15 000 Ft / alkalom (Az szolgáltatás ára megkezdett 100 km-enként ezzel az összeggel növekszik nagyobb távolság esetén.)


Alap óradíj:

Minden megkezdett óra (kiszálláskor, helyszínen történő eseti munkavégzésnél, vagy egyéb rendkívüli megbízások esetén számoljuk csak fel)

8000 Ft / óra

 

Feláras szolgáltatások:


Sürgősségi díj

Félreteszünk minden folyamatban lévő javítást és 60 percen belül elkezdjük az Ön számítógépe / laptopja bevizsgálását és javítását.

+ 10 000 Ft


Laptop vagy PC bevizsgálási díj

A bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell kifizetnie, ha leadta hozzánk az eszközét, mi bevizsgáltuk, ajánlatot tettünk a laptop / számítógép javítására, de Ön elutasította a javítást.  Ha kéri a kiajánlott javítást, akkor nem kell bevizsgálási díjat fizetnie. Illetve, ha nem javítható az eszköze, akkor sem kell bevizsgálási díjat fizetnie.

+ 5 000 Ft


 

Az árak bruttó árak, az általános forgalmi adót tartalmazzák.

 

 

 

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

 

NMHHtorles.png

https://nmhh.hu/veglegestorles